Erektionsproblemer

Der er mange vanskelige situationer, hvor en mand viser viljestyrke og karakterfasthed, men der er et problem, der kan knække selv en modig og selvsikker mand. Dette er erektil dysfunktion. Undersøgelser viser, at over 150.000.000 mænd verden over lider af erektil dysfunktion, og i 2025 forventes dette antal at stige til 322.000.000. I verden står hver tredje mand over 35 over dette problem. Faktisk kan alle disse statistikker næppe være en trøst for en person, der har oplevet erektil dysfunktion på egen hånd. Mænds modvilje mod at tage på hospitalet er et stort problem for lægerne over hele verden, men det er især relevant i vores land, hvor det ikke er kutyme at fortælle lægerne om de personlige problemer. Og ærligt talt kan man forestille sig, hvordan terapeuten på en almindelig distriktsklinik vil se på manden, der klager over sine svigt i sengen sidst på arbejdsdagen.

Uanset hvor triste dataene om antallet af mænd med potensforstyrrelser er, er følgende tal lige så deprimerende: kun 10% af patienterne leder efter måder at behandle dem på. Det betyder, at de resterende 90% foretrækker at lide i stilhed. De lider virkelig, da erektil dysfunktion betyder en manglende evne til at have samleje; derfor seksuelle problemer, eller rettere mangel på sex, og som følge heraf – fremmedgørelse fra partneren, depression og selvtvivl. Mange ser erektil dysfunktion nærmest som en bod, og betragter det som enten et vanskeligt problem eller bare et for ømtåleligt emne at diskutere, selv med en læge. Mange håber også, at det heler helt af sig selv.

Erektil dysfunktion kan være forårsaget af flere typer årsager – endokrine, medikamentelle, lokale, neurologiske og vaskulære. Alt dette hører til den organiske form for erektil dysfunktion, når det er forårsaget af en forandring eller lidelse i kroppen. Psykologisk form for erektil dysfunktion, hvor det normale seksuelle liv kun forstyrres af de neuropsykiatriske lidelser, er meget mere almindelig. Desuden er en psykologisk komponent næsten altid tilføjet til organiske erektionsproblemer. Efter at have elimineret den grundlæggende årsag, kan det komme i forgrunden.

Ved behandling af erektil dysfunktion (såvel som enhver anden sygdom) er det vigtigt at genkende sygdommen i tide og ikke forsømme den. Specialister fastslår kategorisk, at de mindste symptomer på en forringelse af den seksuelle funktion er en grund til et øjeblikkeligt besøg hos lægen. Moderne medicin har et stort udvalg af værktøjer, der er nødvendige for at hjælpe sådanne patienter.

Da årsagerne til erektil dysfunktion kan være forskellige, bør behandlingen for hvert enkelt tilfælde ordineres af lægen, som kender historien om din sygdom og har dine testresultater. Konsultation med en specialist er et uundværligt skridt til at løse problemet med erektil dysfunktion. Du bør holde op med at tøve med, hvor “praktisk” det er at diskutere intime problemer med en læge. Du skal huske, at erektil dysfunktion er meget let at behandle, og jo før du ser specialisten, jo hurtigere vil dine problemer blive løst.

  • Endnu en gang bør vi understrege de vigtigste punkter, som du har brug for at vide om erektil dysfunktion, dens behandling og forebyggelse.
  • Ingen er sikret mod seksuel svigt; derfor bør du ikke tage det til hjertet. Den bedste mulighed er at hvile, falde til ro, ændre en scene og prøve igen efter et stykke tid.
  • Sørg for at konsultere lægen og gennemgå en grundig undersøgelse af en kompetent specialist inden for urologi eller andrologi, hvis du ikke har erektion under onani/nat- og morgenerektion.
  • Hvis du er bekymret for periodiske problemer med erektion under samlejet, har du brug for hjælp fra en kompetent sexolog.
  • Du bør ikke forsøge at øge varigheden af ​​samleje kunstigt. Du bør ikke fortsætte ét samleje i mere end 4 timer, selvom du kan gøre det uden stor indsats. Det er ikke uskadeligt for det hule væv i penis, da det kan forårsage dets hærdning over tid.
  • For at minimere sandsynligheden for at udvikle erektil dysfunktion bør du: føre en sund livsstil og holde op med at ryge, alkohol og stoffer; konsulter altid din læge, før du tager nogen form for medicin; have et regelmæssigt sexliv uden længere perioder med afholdenhed og seksuelle udskejelser; sørg for at tale med urologen, hvis du er skadet, er blevet opereret i mellemkødet eller lille bækken eller har diabetes eller hypertension.
Articoli

Erektil dysfunktion er et problem, som langt de fleste mænd står over for, uanset alder. Mænd i moden og ældre alder har selvfølgelig langt oftere problemer med potensen, selvom unge …

Problemet med erektil dysfunktion (ED), som traditionelt kun blev behandlet af urologer og sexterapeuter, tiltrækker nu opmærksomhed fra læger fra andre specialer på grund af fremkomsten af ​​nye muligheder for …

Seksuelt stimulerende stoffer, der hjælper mænd med at genoprette deres kærlighedsliv, er velkendte over hele verden. Antallet af personer, der lider af erektil dysfunktion, stiger hvert år. Lægemiddelvirksomhedernes svar var …

Eksperter betragter Levitra som et af de mest kraftfulde lægemidler mod erektil dysfunktion. Dette stof hjælper selv i de mest vanskelige situationer. Lad os se, hvad det er lavet af, …

Skip to toolbar